Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie ontdekken hun talent in het circus!

Vorige week was de circusartiest van Circus Nevermind te gast bij de Piëzo TalentenAcademie. Hij heeft zijn halve circus meegenomen. De kinderen hebben op een koord gelopen, gejongleerd en op een bal gelopen als een pinguïn. Nu weten de kinderen dat zij niet alleen als clown in het circus kunnen werken maar ook als koordloper, jongleur, balloper, evenwichtskunstenaar en acrobaat. Een aantal kinderen sprongen er tussenuit en ontdekten hun talent!

Ben je tussen de 9 en 14 jaar? Woon en/of zit je op school in Palenstein of Oosterheem? Doe in januari weer mee met de Piëzo TalentenAcademie. Voor meer informatie en aanmelden kan je contact opnemen met Jocelyn Heidweiller via jocelyn@stichtingpiezo.nl06-51948552 (Palenstein) of Odette Panneman odette@stichtingpiezo.nl06-36211905 (Oosterheem) of loop binnen bij Stichting Piëzo.

We maken een ‘piramide’ van jongens en van meisjes