Workshops, certificaten en musical bij Talentenfeest Oosterheem

Het was een drukte van jewelste bij de workshops en de mini-musical op het Talentenfeest in Oosterheem. Het jaar van de Piëzo TalentenAcademie Oosterheem is op die manier feestelijk afgesloten met een groot Talentenfeest voor kinderen uit de wijk. Bij de TalentenAcademie ontdekken en ontwikkelen kinderen hun talenten en ontdekken zij beroepen. Deze afgelopen periode werd ook samengewerkt met het Art-Lab van het CKC&Partners. In 7 weken hebben kinderen een mini-musical ingestudeerd en op het Talentenfeest hebben zij het uitgevoerd voor een echt publiek van familie en bekenden. Ook waren er workshops techniek, muziek en hapjes maken waar kinderen aan mee hebben gedaan. Heel leuk was dat wijkwethouder Ingeborg Ter Laak een kijkje kwam nemen en het eerste certificaat mocht uitreiken aan Adam, een deelnemer van de TalentenAcademie. Een geslaagd feest! Veel kinderen hebben zich al weer ingeschreven voor de nieuwe sectoren in januari, techniek en horeca. Woon jij in Oosterheem en wil jij ook meedoen? Meld je dan aan via odette@stichtingpiezo.nl. 

Workshop techniek
Oefenen met hapjes maken bij sector horeca voor aankomend seizoen
Kijkje bij de sector techniek voor het aankomende seizoen