Expositie ‘Mijn eigen stad’ in het Forum

Onze expositie ‘Mijn eigen stad’ is vanaf nu te zien in het Forum! Dit kunstwerk is bedacht en gemaakt door 18 kinderen samen met kunstenaar en docent Ingrid Reekers tijdens het Art-Lab in Palenstein. Ieder kind maakte van karton, tape, klei, verf, ijzerdraad en recycle materiaal hun eigen droomhuis. Alle droomhuizen zijn uiteindelijk samengebracht tot één stad.

Met twee Art-Labs in Oosterheem en Palenstein bracht CKC & Partners in samenwerking met onze TalentenAcademie kunst naar de wijken. Kinderen konden in Oosterheem en Palenstein deelnemen aan het Art-Lab. In zeven lessen werkten zij zo zelfstandig mogelijk aan een mini-musical of een kunstwerk. Tot aan de meivakantie kun je nog gaan kijken in het Forum! Ook de bijbehorende film kun je gaan bekijken!  After movie Art-Lab