Aan de slag met horeca bij de Piëzo TalentenAcademie

Wil jij leren koken van een chefkok? Wil je mee op bezoek bij het NH Hotel? En wil je al jouw vragen stellen aan een echte bakker? Doe dan mee aan de Piëzo TalentenAcademie sector horeca. Elke woensdag van 8 mei t/m 3 juli van 13.30 uur tot 15.30 uur hebben we een leuke activiteit. Je leert veel over beroepen, je ontmoet professionals en ontdekt waar je goed in bent.

Ben jij tussen de 9 en 14 jaar? Woon je in Meerzicht en/of zit je in de wijk op school? Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de TalentenAcademie? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan door een mail te sturen met daarin jouw naam, telefoonnummer en leeftijd naar Femke Boerkamp, femke@stichtingpiezo.nl of door te bellen (06-46872086). Ook voor vragen of meer informatie is Femke Boerkamp beschikbaar.

De activiteiten van de sector horeca vinden plaats in de Ambachtenwerkplaats van Piëzo. Het adres is Vrouwenhuiswaard 7, te Zoetermeer.