Programma

Beroepen in de ‘Sport’, ‘Media’ en ‘Horeca’!

‘Sport’

Wil je weten hoe een werkdag in de sportschool eruit ziet? Ben je nieuwsgierig naar beroepen op een manage en wil je mee naar het ADO Stadion? Of wil je alles leren over het beroep van een latin danser? Schrijf je dan snel in voor de sector ‘Beroepen in de sport.’

Palenstein: Maandagmiddag 6 mei t/m 1 juli, 15:15 uur tot 17:15 uur.
Locatie: PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253

Oosterheem: Donderdagmiddag 9 mei t/m 4 juli, 15:30 uur tot 17:30 uur.
Locatie: PiëzoCentrum Oosterheem, Zanzibarplein 21

‘Media’

Heb jij altijd al zelf radio willen maken? Of wil je liever jouw eigen artikel in de krant terug lezen? Doe dan mee aan de sector media! Ook gaan we leren hoe je video’s monteert en leer je alles over vloggen!

Oosterheem: Dinsdagmiddag 7 mei t/m 2 juli, 15:30 uur tot 17:30 uur.
Locatie: PiëzoCentrum Oosterheem, Zanzibarplein 21

‘Horeca’

Wil jij leren koken van een chefkok? Wil je mee op bezoek bij het NH Hotel? En wil je al jouw vragen stellen aan een echte bakker? Doe dan mee aan de TalentenAcademie sector Horeca.

Meerzicht: Woensdag van 8 mei t/m 3 juli van 13.30 uur tot 15.30 uur.
Locatie: Ambachtenwerkplaats, Vrouwenhuiswaard 7

Voor wie: alle kinderen van 9 tot 14 jaar oud die in Oosterheem, Palenstein en Meerzicht wonen en/of op school zitten.

Aanmelden Oosterheem: Stuur een mail (wieneke@stichtingpiezo.nl ) of appje (06-36211905) naar Wieneke Crince le Roy met daarin jouw naam, leeftijd, op welke school je zit en het telefoonnummer van ouder/verzorger. Of kom langs in PiëzoCentrum Oosterheem.

Aanmelden Palenstein en Meerzicht: Stuur een mail (jocelyn@stichtingpiezo.nl ) of appje (06-51948552) naar Jocelyn Heidweiller met daarin jouw naam, leeftijd, op welke school je zit en het telefoonnummer van ouder/verzorger. Of kom langs in PiëzoCentrum Palenstein of de Ambachtenwerkplaats.